fransförlängningutbildning

Fransstylistutbildning online

Fransstylistutbildning online

Komplettera fransstylistutbildning online

Vår kompletterande fransstylistutbildning online är enbart en del av vår stora utbildning i fransförlängning. För att kunna ta del av vår kompletterande fransstylistutbildning online behöver du köpa den kompletta utbildningen i fransförlängning. Fransstylistutbildningen online innehåller bland annat videos för de olika steg momenten av behandlingen, eftervård och smink, samt ny produktinformation. Nya tekniker och uppdateringar sker via plattformen, samt guider och teoretiskt prov. Vårt mål är leverera en fransförlängningutbildning som omfattar en så stor del som möjligt av yrket. Tillskillnad från många andra utbildningar i fransförlängning har vi en längre praktisk del som kan göras på distans eller hos oss samt flera fysiska obligatoriska dagar på skolan.
Du får tillgång till denna kompletterande fransstylistutbildning när du köper den ordinarie utbildning i fransförlängning hos oss.

Fransstylistutbildning online

Fransstylistutbildning online eller i fysisk franskola?

Allt sedan pandemin har det blivit mer populärt och efterfrågat med fransstylistutbildning online så som andra utbildningar inom skönhet. Vilket är att föredra egentligen? Att gå en fransstylistutbildning online kan vara en stor utmaning. Personligen tycker vi att en utbildning i fransförlängning som kräver mycket prestanda, teknik och noggrannhet bör göras i en fysisk franskola. Att kunna se teknikdetaljerna och få rätt vägledning direkt är a och o för att snabbt kunna lyckas som fransstylist. Vi har därför 4 fysiska dagar som är obligatoriska att närvara på innan den praktiska delen startar för respektive fransmetod. Fransstylistutbildningen online är ett hjälpmedel och stöd till dig som du kan använda dig utav när du vill. Utöver det så får du en kurslitteratur och personlig handledning av din franslärare.  Härdplastlimutbildningen är ytterligare en kompletterande del i utbildningen, och kod fås vid utbildningsdagarna till båda delarna.

Varför investera i en fransstylistutbildning?

Svaret är enkelt! Du investerar helt enkelt i dig själv. Alltmer har trenden med lösfransar exploderat på marknaden. Idag ser vi fler kunder ha en fransförlängning, vare sig det är i singel eller olika tekniker av volymfransar. Att regelbundet kunna gå på sina påfyllnadstider har blivit en hög prioritering. Fransförlängning gör så pass mycket för ens utseende och sparar en massa tid från sminkningen. Denna bransch kommer att expandera mer och efterfrågan på duktiga fransstylister ökar över hela landet.

Varför ska du välja oss?

Xtreme Lashes har funnits på marknaden sedan 2005 och är bland de främsta internationella företagen på marknaden. Med många års erfarenhet och utveckling kan vi erbjuda dig ett stort sortiment av produkter med hög kvalité och en massa olika tekniker inom både singel och volymfransar. Vi är dessutom en Seyf-godkänd fransskola. Vår fransstylistutbildning är baserad på kvalité, säkerhet, hygien och prestanda.

Läs mer om oss
Läs mer om vårt upplägg och innehåll
Anmälan och mer info  utbildning i fransförlängning  (Vårt stora utbildningspaket, för nybörjare)
Anmälan och mer info fortsättningskurs i volymfransar. (Du måste vara certifierad/diplomerad inom singel)
Anmälan och mer info fortsättningskurs advanced training omni volume lashes.  (Du måste vara certifierad inom både singel och volymfransar)